Acţiune de ecologizare în comuna Călineşti

Primarul are obiective importante pentru dezvoltarea localităţii

Primarul Mihai Georgescu are obiective importante pentru dezvoltarea localităţii Călineşti. „Vreau să vă trec în revistă doar trei obiective care se vor derula începând cu această vară. Este vorba despre realizarea unei creşe cu 40 de locuri în comuna Călineşti, o sală de sport de 180 de locuri în satul Râncăciov şi un nou sediu al primăriei. Toate aceste obiective vor fi realizate prin Compania Naţională de Investiţii“, a punctat primarul Mihai Georgescu.

O amplă acţiune de ecologizare a fost demarată în comuna argeşeană Călineşti. Acţiunea s-a derulat chiar de ziua localităţii, iniţiatorul acestei campanii fiind primarul Mihai Georgescu, cel care pune accent pe o localitate curată şi modernă. „Am dorit să sensibilizăm întreaga comunitate din Călineşti. Avem mobilizare în toate cele 12 sate ale comunei noastre. Chiar vreau să mulţumesc Consiliului Local, profesorilor, elevilor de la şcolile din comuna noastră pentru că au răspuns pozitiv acestei campanii şi au înţeles importanţa acesteia“, a punctat primarul Mihai Georgescu.

Peste 800 de locuitori ai comunei au participat la acţiune

Principalul obiectiv al acestei campanii a fost conştientizarea locuitorilor comunei cu privire la importanţa păstrării unui mediu curat şi sănătos din toate punctele de vedere. De fiecare dată, primarul Mihai Georgescu a subliniat importanţa păstrării unui mediu curat, acesta fiind primul pas către o comună cu adevărat europeană. Acţiunea a fost un real succes, peste 800 de locuitori ai comunei Călineşti, de la elevi şi până la persoane cu vârsta mai înaintată au răspuns pozitiv acestei iniţiative şi au pus umărul la construirea unui mediu mai sănătos. O mână de ajutor a venit şi de la asociaţia ADI Servsal, asociaţie ce a pus la dispoziţia par-ticipanţlor saci de gunoi şi mânuşi.

Lasă un răspuns