Ce tratament va primi Elena Udrea în Penitenciarul de femei Ploieşti-Târgşorul Nou!

Fosta blondă de la Cotroceni a ameninţat cu dezvăluiri incendiare, după ce a aflat decizia judecătorilor bulgari de a o trimite înapoi în ţară. Între timp celula de la Penitenciarul Târgşor este pregătită. Ce beneficii va avea Elena Udrea şi ce mesaj transmite reprezentantul Sindicatelor din Penitenciare referitor la condițiile din celule.Mai exact, Elena Udrea susţine că doi judecători au fost chemaţi la Parchet si amenințați cu pușcăria dacă îi admit contestația.
Între timp la penitenciarul Penitenciarul Ploieşti-Târgşorul Nou se pregătește celula unde fostul ministru al Turismului va ispăși 6 ani de închisoare. 
După ce va fi predată autorităţilor din România, Udrea va fi depusă la Penitenciarul de femei Ploieşti – Târgşorul Nou, în vederea efectuării perioadei de carantinare-observare, timp de 21 de zile, într-o cameră ce îi va asigura un spaţiu minim de 4 mp, „deoarece fenomenul supra aglomerării nu este atât de accentuat ca în unitățile penitenciare destinate persoanelor condamnate de gen masculin”.”În perioada de carantinare-observare, se studiază comportamentul şi personalitatea Elenei Udrea, se efectuează examene medicale, se desfășoară activități de educaţie sanitară şi se evaluează nevoile educationale, psihologice şi sociale, în scopul stabilirii ariilor de intervenţie şi asistenţă.
La finalizarea acestei perioade i se stabileşte Planul individualizat de evaluare şi intervenţie educativă şi terapeutică prin care se precizează activitățile şi programele în care fostul politician urmează a fi inclus pe perioada deţinerii.
Având în vedere domiciliul acesteia, Elena Udrea va continua executarea pedeapsei şi după cele 21 de zile aferente perioadei de carantinare-observare, tot în Penitenciarul Ploieşti-Târgşorul Nou.


Având în vedere criteriile legale de stabilire a regimului de executare, aceasta va fi încadrată de către Comisia din penitenciar la un regim iniţial, ce ar putea fi închis sau semideschis”, informează Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP)
Practic, Elena Udrea va beneficia de:
 un spaţiu de 4 mp
 un meniu diversificat, adaptat la nevoile ei
 modul de detenție va ţine cont de statul acesteia, având în vedere că are studii superioare
se va putea plimba în curțile speciale amenajate timp de 2 ore, sau 3 ore dacă va decide să şi muncească. 

Lasă un răspuns