Mire la 85 de ani! Nuntă ca-n basme la Câmpulung!

O nuntă parcă desprinse din basme a avut loc astăzi la Câmpulung. Vorbim despre o cununie civilă oficiată de către primarul Elena Lasconi. Numai că ineditul situaţiei vine din pricina vârstei celor doi miri. Domnul Ion are 85 de ani, iar doamna Elena are 74 de ani. Cei doi se iubesc neîncetat de 28 de ani, iar astăzi au decis să facă pasul cel mare. A fost vorba despre emoţie pură la Câmpulung, iar edilul Elena Lasconi a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi.

„74 de ani doamna, 85 de ani domnul. Elena și Ion se iubesc de 28 de ani. Astăzi au decis să se căsătorească cu acte în regulă.

Vă mărturisesc că a fost una dintre cele mai emoționante oficieri de căsătorie de când sunt primar.

A început la fel ca toate: “Domnule… de bună voie și nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe doamna…” Domnul Răspunde: “Da, din tot sufletul!” Când a răspuns doamna, a zis așa: “Da, suntem de 28 de ani împreună, da, dragul meu!” La care domnul spune în timp ce îi sărută mâna: “Îți mulțumesc, draga mea!”.

Am continuat oficierea în lacrimi pentru că ce am simțit astăzi e rar. Se numește iubire pură dintre un el și o ea, o iubire matură fără interese. O iubire în care vârsta, coxartroza și oboseala sunt detalii nesemnificative, o iubire care are totul chiar și fără alai de nuntași, rochie de mireasă și petrecere cu ștaif.

Certificatul de căsătorie nu îi ajută decât pentru un singur scop, dorința lor comună: când vor pleca la îngeri, pe pietrele lor funerare să fie scris același nume: Boteanu.

Vă mulțumesc pentru încă o lecție de viață și vă doresc să aveți viață lungă pentru a inspira lumea cu dragostea voastră!”, transmite primarul Elena Lasconi.

Lasă un răspuns