Primarul Rachieru, informații despre cadastrul general al comunei!

Primarul Mihai Rachieru oferă informaţii importante privind lucrările de cadastrare care vor fi desfăşurate la nivelul comunei Budeasa. Zilele trecute, la sediul Primăriei Budeasa, edilul a luat parte la o întâlnire cu reprezentanţii OCPI Argeş şi cu reprezentanţii firmei de cadastrare care urmează să efectueze lucrările. Primarul a prezentat ulterior concluziile de la finalul acestei şedinţe.

“Stimați cetățeni,

În cadrul întâlnirii de astăzi, organizate la dispensarul din satul Calotești, împreună cu reprezentanții OCPI Argeș și reprezentanții firmei de cadastru ce vor efectua lucrările de cadastrare pe raza comunei Budeasa, am prezentat cetățenilor pașii ce vor fi urmați pentru efectuarea cadastrului general al comunei.

Așa cum am menționat și în cadrul întâlnirii, ne dorim ca cetățenii să sprijine demersurile prin asigurarea accesului pe proprietate pentru efectuarea măsurătorilor, cât și prin punerea la dispoziție a actelor de proprietate.

În momentul începerii lucrărilor de cadastrare, Primăria Comunei Budeasa va notifica, cu o săptămână înainte, proprietarii imobilelor unde urmează să se efectueze măsurătorile.

Dupa finalizarea prezentărilor legate de cadastru, am rămas la dispoziția cetățenilor pentru a discuta problemele ridicate de acestia, încercând să răspund personal si punctual fiecăruia dintre ei.

Vă asigur de toată disponibilitatea și priceperea mea!”, a transmsi primarul Mihai Rachieru.

Lasă un răspuns