Medic șantajat pentru o datorie de 2.500 de euro la cămătari. Dobânda colosală cerută de interlopi!

Situaţie incredibilă în Capitală acolo unde un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi ameninţat şi şantajat un medic.

În urmă cu doi ani, medicul ar fi împrumutat de la bărbat suma de 2.500 de euro. Acesta a fost nevoit însă să dea înapoi 5 mii de euro şi aproape 30 de mii de lei. Sub ameninţări medicul a plătit dobânzi de două ori mai mari faţă de valoarea împrumutată.

Ieri, 17 august 2022, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, pentru probarea activității infracționale ale unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și distrugere.

În fapt, în perioada aprilie 2020 – prezent, un bărbat, care i-ar fi dat persoanei vătămate, cu titlu de împrumut, 2.500 de euro, ar fi pretins și primit înapoi de la aceasta aproximativ 5.000 de euro și 29.500 de lei, reprezentând banii împrumutați și dobânzi.

Cel în cauză ar fi recurs la amenințări, pretinzând sume ce ar reprezenta alte dobânzi ale sumei împrumutate inițial.

Lasă un răspuns