Atmosferă de sărbătoare la Mioveni

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni a prezentat luni seara povestea de succes a ceea ce înseamnă CS Mioveni. Poate unul dintre cei mai înfocaţi fani ai sportului din oraşul pe care îl păstoreşte, omul care trăieşte fiecare meci, fie că este vorba de fotbal, de handbal, de volei sau orice alt sport practicat în cadrul clubului sportiv, cu sufletul la gură a arătat celor prezenţi la prima ediţie a Cupei Memoriale „Adrian Ştefan“, parcursul echipelor din cadrul unui club tânăr, dar cu rezultate fantastice .

În urmă cu zece ani lua fiinţă CS Mioveni, iar primele baze au fost puse în ca-litate de preşedinte de către Nicolae Tudose. Chiar dacă erau la început de drum, sub coordonarea acestuia sportivii au început să obţină rezultate la concursurile naţionale şi internaţionale. Ulterior, în anul 2015, la cârma clubului sportiv a venit regretatul Adrian Ştefan, iar sub cârmuirea acestuia sportivii de la toate secţiile s-au făcut cunoscuţi la nivel internaţional. Luni s-au serbat  zece ani de existenţă, iar istoricul de până acum prevede un viitor strălucit şi plin de medalii, premii la cele mai cunoscute concursuri sportive. Au pornit de la zero şi au ajuns cluburi de renume. Au atras mii de copii care au făcut performanţă, iar echipele de handbal şi volei au atras, la rândul lor mii de fani, zeci de mii de fani, care se bucură şi se întristează odată cu echipele dragi pe care le susţin. În cei 10 ani de existenţă, la Mioveni, s-au creat de la zero echipe şi cluburi şi campioni! Au luat naştere echipe de handbal, volei, oină, cluburi de Karate, nataţie, şah,tenis de câmp.

Cu ocazia aniversării a zece ani de existenţă, Primăria Mioveni, prin edilul Ion Georgescu şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, reprezentată de managerul Nicolae Tudose, au organizat prima ediţie a Memorialului – Cupa „Adrian Ştefan“ la handbal feminin, în cadrul căria handbalistele argeşene s-au duelat cu Activ Prahova.

Simona Bucura Oprescu la zece ani de la înfiinţarea CS Mioveni: „Felicitări şi să ne vedem de fiecare dată în momente de bucurii!“

Mioveniul a ajuns o marcă românească de succes datorită performanţei sportivilor

CS Mioveni, a spus deputatul Simona Bucura Oprescu cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiinţarea clubului sportiv. Demnitarul argeşean a susţinut în deschiderea Cupei Memoriale „Adrian Ştefan“ că nimic nu ar fi fost posibil fără implicarea edilului Ion Georgescu, a managerului SEdC, Nicolae Tudose şi a regretatului Adrian Ştefan, cei care s-au implicat trup şi suflet pentru ca sportivii să aibă cele mai bune condiţii pentru a face performanţă. „Precum oamenilor ca domnul Tudose, domnul Ştefan, domnul primar Georgescu, fiindcă aşa cum se spune: „omul sfinţeşte locul“, Mioveniul nu este o marcă românească de succes datorită Dacia, ci este o marcă de succes românească datorită succesului obţinut de sportul de masă, de sportul de performanţă. Felicitări şi să ne vedem de fiecare dată în momente de bucurii!“ a fost mesajul transmis de deputatul SImona Bucura Oprescu.

Lasă un răspuns