Criminalul din Bascov, care și-a ucis cu sânge rece familia, va ajunge la Penitenciarul Jilava

Bărbatul care și-a ucis în urmă cu două săptămâni părinții, frații și nepoțica va ajunge la Penitenciarul Jilava unde urmează să fie internat în spitalul închisorii, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Viorel Stan, criminalul în vârstă de 52 de ani din Bascov, și-a ucis părinții, fratele, iar apoi pe sora lui și fetița acesteia în vârstă de numai 5 ani. Singurul care a scăpat nevătămat este cumnatul acestuia, care în momentul atacului nu se afla acasă, fiind plecat la muncă.

După gestul tragic pe care l-a făcut, se presupune că ar fi vrut să se sinucidă, anchetatorii găsind în locuința criminalului o foaie albă de hârtie pe care acesta a scris tot ce avea de gând să facă, ceea ce înseamnă că totul a fost premeditat. Conform procurorului care se ocupă de caz, bărbatul este bolnav psihic și nu respecta tratamentul.

Criminalul din Bascov va fi transferat la Penitenciarul Jilava În momentul de față, criminalul se află la penitenciarul din Mioveni, anchetatorii urmând să stabilească dacă, în momentul comiterii crimelor sângeroase, fiind cunoscut cu probleme psihice, avea sau nu discernământ. Viorel Stan va fi internat în spitalul Penitenciuarului Jilava, unde medici ai Institutului de Medicină Legală (INML) urmează să îi facă expertiza psihiatrică.

Advertisement

Lasă un răspuns