Tragedie in Arges ! Femeie gasita fara suflare intr-un canal de irigatii!

Tragedie în comuna Recea, unde seara trecută o femeie în vârstă de 89 ani a fost găsită fără suflare într-un canal de irigații dezafectat. Din primele informații, rudele acesteia au alertat autoritățile în jurul orelor 22:00 după ce femeia plecase de acasă și nu s-a mai întors. Pe urmele bătrânei au plecat oamenii legii, jandarmii, pompierii și voluntari, iar după câteva ore bătrâna a fost găsită fără suflare în apropiere de locuința sa.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș și transportat la morgă pentru necropsia în urma căreia se vor stabili cauzele exacte ale decesului. De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

„În seara zilei de 16 octombrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la dispariția unei femei de 89 de ani, de la domiciliul său din comuna Recea.

Pentru căutări, au fost mobilizați polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești, ai Poliției Orașului Costești, echipa canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, precum și jandarmi și pompieri argeșeni. Din păcate, în urma căutărilor, femeia a fost găsită decedată, într-un canal de irigații dezafectat.

Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.  În cauză, a fost dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc” potrivit IPJ Argeș.

Lasă un răspuns