Toni Iuruc aruncă bomba în scandalul de dopaj al Simonei Halep. „Nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutăţească situaţia”

Toni Iuruc este convins că Simona Halep îşi va proba nevinovăţia după ce fosta sa soţie a fost acuzată oficial de dopaj. Fostul lider WTA a avut un test pozitiv la roxadustat după meciul din primul tur de la US Open 2022.

Toni Iuruc aruncă bomba în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Fostul soț al sportivei a dezvăluit că aceasta are o echipă de avocați care lucrează deja la caz.

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația. Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis, am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a declarat Toni Iuruc pentru Ştirile Pro TV.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura