Accident MORTAL! Doi tineri au MURIT

Accidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Doiceşti, unde un autoturism s-a izbit violent de un TIR. În urma impactului, au rezultat trei victime, toate fiind inconştiente în momentul în care echipajele de salvare au ajuns la faţa locului. Două dintre victime au fost scoase din maşină de către echipajul de descarcerare. Accidentul s-a produs la intrare în localitatea Doiceşti, pe drumul naţional care leagă oraşul Târgovişte de Sinaia.

Proprietarul TIR-ului: „Am parcat la prânz, după ce am încărcat pentru luni. Un prieten a sunat că e accident. Ghinion. A mers prea tare.”

La volanul autoturismului se afla un bărbat de 32 de ani. Cei doi pasageri îi erau prieteni, dar și lucrau împreună la un service auto, povestesc cunoscuții lor. Se îndreptau spre casă atunci când maşina a intrat pe sensul opus de mers și s-a izbit de TIR-ul parcat pe marginea drumului.În zonă se petrec frecvent accidente

Din păcate, pentru cei doi pasageri, de 29 şi 31 de ani, salvatorii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul. Şoferul, de 32 de ani, a fost transportat cu ambulanţa la spitalul judeţean, unde medicii încearcă să îi salveze viaţa.

Lasă un răspuns