Tânăr din Pitești, internat de urgență după ce a fost bătut în fața unei săli de jocuri de noroc

Un bărbat a fost batut de către prietenul său de pahar în fața unei săli de jocuri de noroc din Pitești. Cei doi au petrecut seara la păcănele și, după ce au băut până târziu în noapte, s-au certat și conflictul a degenerat într-o bătaie cruntă. Victima a ajuns la spital cu leziuni grave, necesitând îngrijiri medicale timp de mai multe zile. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În ziua de 09 martie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 28 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 03/04 martie a.c., cel în cauză ar fi agresat un alt bărbat, în timp ce se aflau în proximitatea unei săli de jocuri de noroc.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 martie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș

Lasă un răspuns