Accident grav în Ungaria: Trei români implicați în tragedie!

În jur de 30 de persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce 42 de autovehicule s-au ciocnit pe autostrada M1 din Ungaria, la 30 de kilometri de Budapesta.

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe anunță faptul că trei români au fost implicați în accidentul de pe autostrada M1 din Ungaria. Unul dintre ei este grav rănit și a fost transportat la un spital din zonă.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Budapesta a fost notificată de către un cetățean român, prin intermediul numărului de telefon de urgență, cu privire la un accident rutier, produs la data de 11 martie 2023, în jurul orelor 14:25, pe autostrada M1 din Ungaria, între localitățile Tatabanya și Budapesta, în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile locale, inclusiv cu sprijinul Biroului Atașatului de Afaceri Interne, pentru a obține informații cu privire la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate.

Potrivit datelor preliminare comunicate de către autoritățile locale, până la acest moment, printre persoanele implicate în accident se află și trei cetățeni români, dintre care unul a fost grav rănit. De asemenea, autoritățile ungare au precizat că toate persoanele rănite în accident au fost transportate la unități medicale din zonă, identificarea completă a acestora urmând a se realiza după acordarea îngrijirilor medicale de urgență”, arată un comunicat al MAE.

Lasă un răspuns