Simona Halep nu mai are nicio şansă! Vestea primită în plin scandal de dopaj. Unde a fost interzisă românca

Simona Halep nu mai are nicio şansă! Vestea pe care tocmai a primit-o. S-a aflat chiar înaintea procesului. Românca îşi făcea planuri mari pentru a reveni la turneele de pe zgură. Acest lucru nu se va întâmpla.

Simona Halep a fost suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Simona Halep nu mai are nicio şansă!

Simona Halep mai are de așteptat până când va reveni pe terenul de tenis. Sportiva noastră spera să se întoarcă pe teren la startul sezonului pe zgură. Acest lucru nu va fi posibil.

Echipa de avocați nu a putut obține ridicarea suspendării, astfel că Simona va rata și debutul în sezonul pe zgură. Nu este pe lista cu jucătoarele înscrise la turneul de la Stuttgart, unul dintre preferatele sale din circuit.

Acesta este programat între 17 și 23 aprilie, dar Simona nu se află pe lista cu jucătoarele anunțate de organizatori. De altfel, nicio româncă nu este pe lista cu jucătoare acceptate pe tablou. În schimb, britanica Emma Răducanu a primit un wild card din partea organizatorilor.

Simona continuă să se antreneze pe zgură și speră să poată juca la Roland Garros 2023. Asta se va întâmpla în funcţie de cum se mişcă cei de la tribunalul independent de la Londra.

Românca va fi judecată de această instanţă în procesul de dopaj. Dacă sentinţa nu va fi pe placul ei, o poate ataca imediat la TAS. De peste 7 luni, Simona este interzisă la turneele de tenis. În cazul în care va fi găsită vinovată, Halep ar putea să încaseze o suspendare între 2 şi 4 ani.

Lasă un răspuns