Decizie de ultimă oră pentru Simona Halep! Tribunalul de arbitraj sportiv a stabilit oficial

Noi detalii despre cazul de dopaj al Simonei Halep! Tatăl sportivei a venit cu precizări în ceea ce privește data audierii acesteia. Potrivit spuselor sale, data inițial stabilită ar fi fost amânată.

Tatăl Simonei Halep, a venit cu detalii despre cazul în care jucătoarea de tenis este acuzată pentru dopaj. Acesta a dezvăluit data audierii Simonei, care ar fi fost amânată cu două zile față de ziua fixată inițial.

Termenul a fost amânat. Simona Halep va fi audiată pe 30 aprilie

„E bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă.

Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a transmis Stere Halep, luni seară.

Despre cazul Simonei Halep a vorbit recent și antrenorul Mihai Rusu. Acesta a spus că, în urma unor discuții pe care le-a avut cu un inspector din Munchen al Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA), acest caz ar fi tergiversat de avocații sportivei.

„După o discuție cu un inspector WADA din Munchen am aflat că presiunea este de partea Simonei Halep, nu invers! Să nu creăm impresia ca judecătorii sunt de vină! Ei răspund la cererile avocaților Simonei Halep”, a declarat Mihai Rusu pentru ProSport.

Lasă un răspuns