Polițiștii amorezi din Argeș nu au mai venit la serviciu, după ce au fost prinși în fapt!

Partida de amor dintre cei doi polițiști de la postul din Schitu Golești, surprinsă în direct de soțul înșelat, a devenit virală. O țară întreagă a aflat zilele trecute cum o tânără polițistă, abia întoarsă din concediu maternal, se iubea (după orele de program) cu șeful ei, respectiv șeful de post de la Schitu Golești, mai în vârstă cu aproape 20 de ani decât ea.

Reamintim că aceștia au fost surprinși în fapt, în noaptea de 20 aprilie, chiar de soțul înșelat care bănuia o idilă de ceva vreme și i-a urmărit. Cei doi polițiști, care se încuiaseră în birou, au fost scoși cu forța, după ce ușa a fost spartă de mascați, aceștia neascultând de somațiile superiorilor care le spuseseră să iasă de bunăvoie. După scandalul iscat, cei doi sunt cercetați disciplinar, însă conform informațiilor furnizate de IPJ, aceștia nu au depus cereri de intrare în concediu.

Cu toate astea, după incidentul amoros despre care a aflat toată lumea, atât șeful de post de la Schitu Golești, cât și subalterna sa, și-au luat câteva zilele libere, evitând astfel să dea ochii cu colegii de birou.

Lasă un răspuns