ACUM! Accident grav în Argeș! Impact puternic între două mașini!

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Hârtiești. Din primele informații, două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj SMURD care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii intervin cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unui accident rutier produs în localitatea Hârtiești între două autoturisme. După prima evaluare a situației, echipajele de la Detașamentul Mioveni au identificat o victimă conștientă și neîncarcerată, care în aceste momente este monitorizată de către paramedicii SMURD” potrivit ISU Argeș.

Lasă un răspuns