Primarul Gentea a dat STARTUL Raliului Argeșului

În acest final de săptămână, Argeșul este capitala motorsportului românesc. Raliul Argeșului a adus un număr record de participanți, 80 de echipaje urmând a se duela pentru victorie. Startul festiv al evenimentului a fost dat aseară, în cadrul unui eveniment prezentat de Dani Oțil. Primarul Cristian Gentea a dat startul evenimentului și a transmis un mesaj special.

“Raliul Argeșului stabilește un record: 80 de echipaje au luat startul competiției în Piața Primăriei Pitești!

Din numărul total, 68 de echipaje se vor duela în Campionatul Național de Raliuri în diferitele categorii și clase, 7 echipaje iau startul în Trofeul Rally2 și alte 7 în Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice!
Spectacolul este garantat!

Probele speciale încep vineri după ora 14:40. Spectatorilor din Pitești le-au fost pregătite momente inedite, cu două superspeciale programate lângă Stadionul „Nicolae Dobrin” atât vineri seară (ora 21:00), cât și sâmbătă (ora 17:30).
Succes, tuturor!

Premierea campionilor va fi sâmbătă 27 mai, de la ora 16.00, în același loc în care s-a dat startul competiției, în Piața Primăriei !”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Lasă un răspuns