Bebeluș din Argeș, destin crunt ! Micuțul are nevoie de ajutor

În ciuda vârstei sale fragede, David Mihăilă, un bebeluș din Valea Mare Pravăț, se confruntă cu o provocare imensă – o boală genetică rară denumită epidermoliză buloasă. Această afecțiune gravă afectează pielea și mucoasele, aducând suferință și disconfort neimaginabile micuțului.

Din păcate, în România, opțiunile de tratament pentru epidermoliză buloasă sunt limitate. Mama sa, Loredana Mihăilă, mărturisește că medicii locali nu au oferit nicio perspectivă de vindecare pentru fiul ei. Cu toate acestea, în urma unei căutări neobosite, a găsit o rază de speranță într-o clinică din Barcelona, Spania, specializată în tratarea acestei afecțiuni rare.

Dificultatea majoră cu care se confruntă familia Mihăilă este costul tratamentului și spitalizării. Suma necesară pentru a-i oferi lui David șansa de a se vindeca și a duce o viață normală se ridică la 85.905 euro, acoperind trei luni de spitalizare intensivă și o perioadă de recuperare post-tratament. Această sumă imensă reprezintă un obstacol financiar greu de depășit pentru familia cu resurse limitate.

În acest moment crucial, familia Mihăilă se adresează cu inimile deschise comunității pentru sprijin. Într-un gest de generozitate și compasiune, ei fac un apel la cei care pot să ofere ajutor financiar, astfel încât David să poată primi tratamentul vital de care are nevoie. Conturile bancare pentru donații sunt prezentate în imaginea alăturată.

Advertisement

Lasă un răspuns