ACUM! Un cunoscut artist de la noi a MURIT în spital, în urma unei septicemii!

Lumanare

Doliu în trupa Proconsul. Răzvan Gorcinski, fostul toboșar, a încetat din viață, potrivit anunțului făcut de colegii de breaslă, pe rețelele sociale. Muzicianul a colaborat cu artiștii arădeni Leo Iorga și Kempes.

Doliu în trupa Proconsul. Răzvan Gorcinski, cunoscut pentru talentul său muzical și prezența sa energică pe scenă, s-a luptat cu o infecție severă care, din păcate, nu a putut fi învinsă. Fostul toboșar a fost internat într-un spital pentru tratament, însă starea lui s-a deteriorat în ultimele zile. Familia și cunoscuții nu își pot reveni din șoc.

Doliu în trupa Proconsul

Membrii trupei Proconsul au dat vestea tristă, printr-un mesaj scris pe rețelele sociale. Aceștia sunt profund îndurerați și și-au prezentat condoleanțele familiei artistului.

Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi.😢 Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!„, este mesajul celor de Proconsul.

Advertisement

Lasă un răspuns