ULTIMĂ ORĂ! A MURIT soțul unei cunoscute vedete de la noi!

O pierdere dureroasă: Prima dragoste a Mihaelei Rădulescu, răpusă de o boală nemiloasă
Mihaela Rădulescu, cunoscută personalitate a televiziunii românești, a fost profund marcată de relația sa cu prima dragoste, Bogdan Rădulescu. Cu toate acestea, începutul acestui an a adus o veste dureroasă: Bogdan, în vârstă de 56 de ani, a pierdut lupta cu o boală cruntă, cancerul pancreatic.

Cei doi s-au cunoscut în tinerețe și s-au căsătorit în 1989, când Mihaela, pe atunci numită Țiganu, avea doar 20 de ani. Bogdan, un absolvent distins de la IEFS și pasionat de canotaj, a fost marea dragoste a Mihaelei în acei ani.

Cu toate acestea, mariajul lor a durat doar doi ani, se pare că Mihaela ar fi întâlnit pe altcineva. Cu toate acestea, a optat să păstreze numele Rădulescu, chiar și după mariajele ulterioare cu celebrități precum Ștefan Bănică și Elan Schwartzenberg. Chiar dacă au rămas în relații amiabile pentru o perioadă după divorț, legătura dintre ei s-a estompat treptat, până când nu și-au mai vorbit deloc.

Tragedia bolii care l-a lovit pe Bogdan s-a produs în ultimul an al vieții sale. Diagnosticat cu cancer pancreatic, el a cheltuit toate resursele financiare pe care le avea pentru tratamente costisitoare. A fost un timp extrem de dificil, în care boala l-a epuizat atât fizic cât și financiar.

Advertisement

Lasă un răspuns