Un bărbat a fost prins la volan de 3 ori beat și fără permis: a treia oară polițiștii l-au reținut

Un craiovean a fost reținut după ce a fost prins de 3 ori la volan, într-o singură noapte, pe aceeași stradă, cu permisul anulat. De fiecare dată a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Duminică noapte, polițistii au prins un bărbat de 52 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu. Pentru că mirosea a alcool, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, testare pe care a refuzat-o. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, pe care de asemenea a refuzat-o, informează Mediafax.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit faptul că, bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice anulat, potrivit IPJ Dolj.

În aceeaşi noapte, la ora 4.36, polițiștii din Craiova l-au prins din nou pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu. Şi de această dată a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum şi recoltarea de mostre biologice.

Dimineaţa, la ora 6.20, o a treia patrulă de poliție l-a depistat pe același bărbat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu. Şi în această situaţie, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum şi recoltarea de mostre biologice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi trei infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Advertisement

Lasă un răspuns