Victoria Ucrainei?! Este cutremur total la Moscova. Anunț de ultim moment!

Ucraina poate câștiga războiul! Anunțul a venit chiar acum iar dacă previziunea se va și concretiza, se poate vorbi despre cea mai mare lovitură încasată de Vladimir Putin. Cel care a dat detalii despre o posibilă victorie a Kievului este secretarul general al NATO.
Ucraina “poate să câştige” războiul
Cutremur total pentru Rusia și în mod special pentru Vladimir Putin. Ucraina “poate să câştige” războiul, care “nu se derulează” aşa cum a prevăzut Moscova. Previziunea a fost făcută, duminică, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.
Oficialul a arătat, la finalul unei reuniuni informale a miniștrilor de externe din NATO că “ofensiva sa majoră (a Rusiei) din Donbas a ajuns într-un punct mort” şi “Rusia nu şi-a atins obiectivele strategice”, relatează AFP.

În contextul războiului din Ucraina, Jens Stoltenberg a ținut să facă referire și la recentul anunţ al Finlandei şi Suediei. Cele două state au spus că îşi vor depune candidatura la alianţa militară nord-atlantică. În opinia secretarului general al NATO, acest gest reprezintă dovada că agresiunile “nu dau roade”.
“Aderarea lor va întări securitatea noastră comună şi va demonstra că uşa NATO este deschisă, iar o agresiune nu dă roade”, a subliniat Stoltenberg.

Lasă un răspuns