Amenințarea zilei pentru România. Au declarat oficial război

În plin război în Ucraina, România este lovită de încă o amenințare. Gruparea pro-rusă de hackeri Killnet a declarat război cibernetic țării noastre. Pe listă se mai află încă nouă state. Care este pericolul care ne pândește?
Amenințarea zilei pentru RomâniaHackeri Killnet ne-au declarat oficial război. Anunțul grupării vine după o serie de atacuri cibernetice asupra mai multor țări, precum România, Italia și Republica Moldova, care au vizat instituții guvernamentale.
“Salutări tuturor inamicilor noștri! Astăzi anunțăm oficial războiul cibernetic împotriva a zece țări. Din acest moment, atacurile noastre vor viza SUA, Germania, Regatul Unit, Italia, Letonia, Lituania, România, Estonia, Polonia și, în special, Ucraina. Adică țările care susțin nazismul și rusofobia.

E timpul ca în sfârșit să vă distrugem, conducătorii acestor țări vor fi lichidați, e timpul să cunoașteți principiul nostru de bază. Testele pentru atacurile globale au fost încheiate, toate grupările inamice nouă să fie atente. Grupările de hackeri ruși din Legion împreună cu Killnet vor veni după voi la apus.”, a transmis gruparea de hackeri Killnet.

Lasă un răspuns