Ana Stan, pe podium la Pitești Half Marathon

Notarul Ana Stan, consilier local în cadrul Consiliului Local Pitești s-a alăturat și ea celor peste 350 de concurenți care au luat parte la Pitești Half Marathon, eveniment care a avut loc duminică dimineața pe strazile din Pitești. Ana Stan este o iubitoare a sportului, în general și a venit pentru a oferi argeșenilor un mesaj legat de importanța mișcării și totodată de a promova un stil de viața sănătos. ”Am decis să particip în primul rând pentru bustul acesta de energie pe care îl primim cu această ocazie pentru că altfel nu știu dacă ne trezeam așa de dimineață și mai ales pe ploaia aceasta. De felul meu sunt o persoană activă, fac mișcare sub mai multe feluri, de alergat, sincer nu prea am alergat în mod organizat, dar orice are un început” , a punctat Ana Stan.

Ana Stan a alergat alături de fiul ei

Ana Stan a luat startul la acest concurs alături de fiul ei, Cristian. Acesta a fost încântat să participe la o competiție care aduce în prim-plan beneficiile sportului. ” Am decis să particip pentru că îmi doresc să văd orașul dintr-o altă perspectivă. Pe Calea București nu am decât cu mașina și acum este o șansă bună să mergem și pe jos. Motivul principal este sportul pentru că așa putem să fim cât mai sănătoși. Îi felicit pe cei care sunt prezenți aici și au ales să se implice. Sunt sigur că și cei absenți, după ce vor vedea cursa, vor dori să participe la următorul eveniment”, a declarat Cristian Stan.

Ana Stan a urcat pe podium

Ana Stan a dovedit și în cadrul acestei curse că este un om care își duce la bun sfârșit marile proiecte, fiind o fire extrem de ambițioasă. Aceasta a terminat pe locul 3 cursa populara din cadrul Marathonului care a avut loc duminică dimineața la Pitești.

Lasă un răspuns