Decathlon, partener al Piteşti Half Marathon

Piteşti Half Maraton, cel mai mare eveniment de alergare din judeţul nostru, a fost organizat, weekendul trecut, de catre Piteşti Triathlon Team.

Decathlon Piteşti susţine performanţa sportivã şi a devenit  partener în cadrul celui mare eveniment de alergare pe şosea din oraşul nostru, ce are drept scop promovarea mişcãrii în aer liber ca stil de viaţã, competiţie care a avut loc duminicã dimineaţa. 

Ca partener al evenimentului, Decathlon a susţinut aceastã competiţie de anvergurã, la care au luat startul peste 350 de concurenţi.

 Decathlon este brandul care îşi propune sã facã sportul accesibil tuturor

Încã de la lansare, Decathlon şi-a propus sã le ofere oamenilor acces la echipamente sportive de calitate superioarã, dar la preţuri accesibile. 

Deviza brandului a fost aceea de a transforma sportul într-o activitate accesibilã tuturor.

Prin misiunea şi prin activitatea sa, Decathlon încurajeazã oamenii sã facã mişcare şi sã integreze sportul într-un mod firesc în viaţa lor. 

„Am ales sã ne implicãm în cadrul acestui eveniment pentru cã ne dorim sã fim utili, utili oamenilor, societãţii în care trãim şi planetei. Sportul, printre multe altele, uneşte, educã şi înseamnã sãnãtate. La Decathlon misiunea noastrã este aceea de a face accesibilã unui numãr cât mai mare de oameni, plãcerea şi beneficiile practicãrii sportului. Vrem sã contribuim prin sport la o lume mai bunã în fiecare zi. Suntem fericiţi sã facem parte din acest eveniment“, a punctat Cezar Popescu, director Decathlon Piteşti.

În magazinul Decathlon din Supernova Piteşti gãsiţi doar echipamente sportive de calitate înaltã.

Decathlon vrea sã le ofere iubitorilor de mişcare, dar şi celor care de-abia acum integreazã acti-vitatea fizicã susţinutã în viaţa lor, doar produse de top, pe care sã le poatã folosi pe termen lung, cu preţuri accesibile. Pentru a rãspunde nevoilor comunitãţii argeşene şi pentru a susţine sportul, Decathlon se implicã în activitãţile destinate argeşenilor.

Lasă un răspuns