Fată de 16 ani găsită spânzurată într-o toaletă! Prima dragoste i-a fost fatală!

Alina, o tânără de doar 16 ani din Bârlad, și-a pus capăt zilelor, zilele trecute, în toaleta dezafectată a Stației CFR Banca.

Alina era elevă la Liceul Tehnologic “Petru Rareș“ din Bârlad, la o clasă de profesională. Fata, care a fost crescută de bunica paternă, a fost găsită spânzurată în toaleta clădirii, iar cazul a înfiorat întreaga comunitate. Cel mai probabil, adolescenta a clacat din anumite motive și nu a fost sprijinită de nimeni. Sute de oameni au fost alături de ea pe ultimul drum.  

Fata și-a luat viața, dar nu înainte de a lăsa un bilet de adio pentru bunica ei în care i-a explicat motivele gestului disperat.  

Alina fusese abandonată de mama ei la vârsta de doar 1 an. Tatăl ei, care lucra în străinătate pentru a face față cheltuielilor, a venit acum în țară să își îngroape fiica.  

Se pare că prima dragoste a fetei i-a fost fatală. Aceasta nu a putut suporta refuzul de a fi iubită. Potrivit apropiaților, în biletul de adio, Alina a anunțat că pleacă din această lume cu fruntea sus. Era îndrăgostită de un băiat din sat iar, din câte se spune, familiile lor (a băiatului și a fetei) nu erau în cele mai bune relații, astfel că dragostea le era interzisă. Acesta ar fi fost principalul motiv pentru care a decis să își ia viața. Mai mult decât atât tânăra își vedea tatăl extrem de rar, iar mama, mutată în Republica Moldova, a refuzat să o mai vadă încă de când Alina avea 1 an. 

Lasă un răspuns