Primarul Dan Stroe anunţă finalizarea mai multor proiecte în comuna Bradu

Continuă investiţiile de amploare derulate în comuna Bradu. Primarul Dan Stroe a făcut bilanţul investiţiilor derulate în prima parte a acestui an şi a anunţat şi a prezentat şi o serie de investiţii care vor demara în perioada imediat următoare.

„Dragi brădeni, am reuşit să finalizăm în primele luni ale acestui an o serie de lucrări, după cum urmează:

– asfaltare strada Dreptăţii;

– asfaltare strada Aleea Neajlov;

– asfaltare strada Ghioceilor;

– asfaltare strada Petuniilor;

– asfaltare şi amenajare trotuare pe strada Lacului, urmând să fie creat şi un loc de joacă pe malul lacului, spre strada Principală;

– extinderea iluminatului public pe strada Gladiolei;

– extinderea reţelei de canalizare menajeră pe strada Arinului;

– introducerea canalizării menajere pe străzile Columbofililor şi Labirintului;

– extinderea reţelei de apă pe strada Moroceşti, urmând să fie extinsă şi reţeaua de canalizare.

În prezent se lucrează la execuţia canalizării pluviale pe alte 2 străzi, pe str. Fântânii şi pe strada care face legătura între DJ 659 şi strada Busuioc, după care vor fi asfaltate.

Pe strada Sabin Iliescu, vor continua lucrările la trotuarul din jurul lacului şi mai apoi va fi amenajat un loc de joacă.

De asemenea, o nouă serie de lucrări va demara în perioada imediat următoare, printre ele regăsindu-se amenajarea trotuarelor pe strada Cetului şi introducerea canalizării pluviale pe strada Târgului şi între străzile Livezilor şi Magnoliei, pe terenul achiziţionat de Primărie, acolo unde vor începe şi lucrările de amenajare a unui parc şi a unui loc de joacă.

În curând va fi lansată procedura de licitaţie pentru introducerea canalizării pluviale, urmată de asfaltare, pentru strada Daliei, pe tronsonul dintre strada Pinului şi intersecţia cu străzile Muşeţelului şi Perilor. Tot pentru locuitorii din zonă, fac precizarea că a fost înaintată Consiliului Judeţean hotărârea de Consiliu Local prin care am solicitat să ne fie cedată în domeniul public suprafaţa necesară pentru a lărgi strada Pinului“, a transmis primarul Dan Stroe. 

Lasă un răspuns