Un japonez a cheltuit aproape 15.000 de euro pentru a arăta ca un câine. Rezultatul a fost spectaculos!

Un bărbat din Japonia a cheltuit aproximativ 2 milioane de yeni (14.680 de euro) pentru a arăta ca un câine. El a ales un border collie, pentru că este rasa lui preferată de câini.Bărbatul, identificat doar ca Toko, a angajat o companie japoneză numită Zeppet, care este cunoscută pentru realizarea de sculpturi și costume pentru filme și reclame, pentru a crea un costum realiest de border collie.
Zeppet a avut nevoie de 40 de zile pentru a face costumul, deoarece Toko a trecut prin mai multe runde de încercări și revizuiri, pentru a-l face corect.
”L-am făcut un collie pentru că este rasa mea preferată de câini. Arată real când îl pun”, a spus Toko într-un interviu pentru postul japonez Mynavi, scrie The Independent.”Preferatele mele sunt animalele patrupede, în special cele drăguțe. Printre ei m-am gândit că un animal mare, apropiat de mine, ar fi bun, având în vedere că ar fi un model realist”, a adăugat.
Un angajat Zeppet a vorbit și despre modul în care echipa sa a reușit să descopere modalități în care silueta unui câine poate corespunde cu cea a unui om.
”Ideea este că scheletul unui câine poate fi reprodus pe scheletul unui om. Deoarece structura scheletului este foarte diferită, am petrecut mult timp studiind cum să-l facem să arate ca un câine”, a spus angajatul pentru presa japoneză.


”În plus, colectăm fotografii făcute din diferite unghiuri, astfel încât blana frumoasă a câinelui să poată fi reprodusă și concepută, astfel încât costumul să curgă natural.”
Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura