ACUM! Argeșean SALVAT după ce a încercat să se SINUCIDĂ

Intervenție la limită pentru salvarea unui bărbat cu intenții suicidale

Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care avea impusă, în cadrul unui dosar penal, interdicția de a se apropia de fosta soție, a afirmat că se va sinucide, după ce s-ar fi întâlnit cu aceasta.

În urma afirmațiilor celui în cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și cu jandarmi și pompieri argeșeni, precum și cu voluntari din cadrul unei asociații off-road, au efectuat căutări în zona împădurită unde se bănuia că acesta se află.

Bărbatul a fost găsit într-un copac, la mare înălțime, având un ștreang legat de o creangă și de gât, precum și mâinile legate.

Negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a încercat să îl determine pe cel în cauză să coboare, însă bărbatul nu s-a conformat solicitărilor, iar la un moment dat s-a aruncat în gol.

Negociatorul s-a urcat în copac, împreună cu un jandarm, și a tăiat ștreangul, iar pompierii aflați la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul fiind preluat de un echipaj medical, cu funcții vitale.

Lasă un răspuns