E jale la Dacia! A suspendat comenzile pentru toate modelele cu acest tip de motor!

Dacia încă este percepută drept „compania fanion a României”, deși a fost vândută la francezii de la Renault în anul 1998. Totuși, amprenta românească se menține prin faptul că gigantul auto are peste 10.000 de angajați români, iar modelele companiei se vând pe bandă rulantă în țara noastră.
Deși Dacia deține supremația în privința numărului de modele vândute în țara noastră, producătorul francez cu punct de lucru în România înregistrează și evenimente neplăcute, în contextul recesiunii.
Dacia a suspendat temporar comenzile pentru toate modelele cu motoare ECO-G, alimentate cu benzină și GPL, din cauza unor probleme de aprovizionare. Vestea a venit la doar câteva zile după ce producătorul a prezentat marile avantaje ale motorizării.
Penuria de componente necesare producției de motoare ECO-G, alimentate la GPL, reprezintă motivul pentru care Dacia a fost nevoită să ofere acest anunț clienților.
„Lanțul de aprovizionare GPL se confuntă în prezent cu probleme care sunt create de criza din industrie. Dacia își suspendă temporar comenzile pentru versiunile echipate cu motoare ECO-G pentru anumite modele”, au transmis reprezentanții Dacia pentru Profit.ro.
Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura