Urs văzut la Ciolpani, la 30 de kilometri de București

Autorităţile din comuna Ciolpani, situată la aproximativ 30 de kilometri de Bucureşti, anunţă că un urs a fost văzut, atât joi cât şi vineri, în zona localităţii, primarul din Ciolpani, Bogdan Cristian Călin, recomandând oamenilor care ajung în zonă precauţie, iar celor care văd animalul să anunţe poliţia şi autorităţile locale. Un urs a cărui prezenţă a fost semnalată încă de joi se află în pădurea din apropierea localităţii Ciolpani. Anunţul privind prezenţa animalului a fost făcut pe Facebook de către primarul din Ciolpani, Bogdan Cristian Călin.

„Am fost anunţaţi că ursul văzut ieri se află acum între Hanul Vlăsiei şi Palatul Snagov, în parcelele pădurii 26-27. Vă rugăm să fiţi precauţi!”, a scris edilul vineri după amiază pe Facebook. Iniţial, animalul a fost zărit în pădurea Scroviştea. Anunţul privind prezenţa acestuia a fost făcut joi, tot de către primarul din Ciolpani şi tot pe reţeaua de socializare.

„Am fost anunţaţi de către Ocolul Silvic şi Garda Forestieră că pe raza comunei ,în pădurea Scrovistea, se află un urs care ar putea fi periculos şi care s-ar putea îndrepta către satul Piscu, zona Hereasca. Vă rugăm să fiţi precauţi şi în cazul în care îl vedeţi, anunţaţi organele de poliţie şi Primăria”, a scris joi edilul.

Lasă un răspuns