Marcel Ciolacu cere scăderea preţului combustibilului în România!

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că liderii din SUA şi Franţa au “dreptul să fie comunişti”, după ce au propus plafonarea preţului la petrol în cadrul Summit-ului G7.
Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă măsura compensării cu 50 de bani pe litru a preţului combustibilului din România este suficientă pentru a contracara preţul carburanţilor în România. Preşedintele PSD i-a catalogat drept „comunişti” pe liderii americani şi francezi care au propus plafonarea preţului la petrol.
„E normal să avem păreri divergente. Ieri i-am văzut la summitul G7 pe comuniştii de americani şi de francezi care au venit la fel cu plafonarea preţului la petrol. Presupun că ei au dreptul să fie comunişti.
S-a venit cu această măsură cu 5 lei la 10 litri care să fie jumătate susţinută de statul român, cealaltă jumătate de către companii.
În acest moment, suntem în acest moment al doilea cel mai mic preţ din Europa. Vom despre o predictibilitate pe trei luni ca preţul la carburanţi să nu mai crească deja e un pas înainte.
Advertisement

Lasă un răspuns