Gala Fotbalului argeşean, un eveniment de mare succes

Miercuri s-a tras cortina peste fotbalul judeţean, în sezonul 2021-2022. Ultima reprezentaţie a sezonului a fost finala Cupei României, faza judeţeană, disputa dintre cele mai bune două echipe la nivel judeţean în actuala stagiune şi anume Inter Câmpulung şi CS Rucăr. La finalul partidei a avut loc festivitatea de premiere a echipelor la nivelul Ligii a IV-a şi a V-a, dar şi la nivel de copii şi juniori.

Inter Câmpulung a câştigat Cupa României

Finală dintre Inter Câmpulung şi CS Rucăr a fost una extrem de spectaculoasă, cinci goluri, un penalty ratat şi un cartonaş roşu fiind pe scurt principalele evenimente ale meciului. Proaspăt promovaţi în Liga a III-a, rucărenii au deschis scorul după numai 3 minute, prin Luca, cel care a re-luat în plasă o centrare venită de pe partea dreaptă. Partidă a fost una extrem de spectaculoasă în continuare, marile ocazii de gol continuând să alterneze la cele două porţi. Echipa din Câmpulung a avut şanse bune de a restabili egalitatea, în timp ce echipa din Rucăr a avut câteva şanse de a se desprinde pe tabelă. Până la urmă s-a marcat, iar echipa din Câmpulung a egalat. Irimia a transformat în gol o lovitură de la 11 metri în minutul 37. Actul secund a fost unul mai temperat în ceea ce înseamnă ocazii de gol. Totuşi, echipa din Rucăr putea să marcheze pentru 2-1 în minutul 53. Marinescu a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, dar şutul său a şters bara transversală şi s-a dus peste poartă. Finalul a fost unul cu adevărat dramatic. Ţiculeasa i-a adus în avantaj pe cei de la Câmpulung în minutul 74, dar bucuria a durat numai patru minute. Ristea, şi el jucător venit de pe bancă, a egalat şi se părea că meciul va continua în prelungiri. Numai că echipa din Câmpulung a marcat prin Mihai Vintilă în minutul 83 şi a trecut din nou în avantaj. Finalul a fost tensionat. Căpitanul echipei din Rucăr, Jenaru a solicitat penalty, dar în loc de lovitură de la 11 metri a fost eliminat de arbitru, primind al doilea cartonaş galben.

Preşedintele AJF a premiat echipele din fotbalul judeţean

Imediat după finalul partidei, performerii acestui sezon au fost premiaţi de către preşedintele AJF Argeş, Cătălin Popa. Acesta a făcut toate demersurile necesare pentru a aloca fondurile necesare pentru organizarea acestei festivităţi de premiere şi pentru a veni astfel în sprijinul echipelor din fotbalul judeţean. Ceremonia a debutat cu premierea mai întâi a partenerilor care au pus umărul la organizarea tuturor competiţiilor şi anume Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Piteşti şi Primăria Mioveni.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura