Festivalul de muzică folk de la Budeasa a fost un real succes

A fost un final de săptămână plin de muzică, voie bună şi distracţie în comuna argeşeană Budeasa. Pe Plaja Veche din localitate a fost organizată a doua ediţie a Festivalului Folk In. Ediţia din acest an a fost aşteptată cu sufletul la gură, după o perioadă plină de restricţii şi de blocaje din pricina pandemiei. Oamenii s-au simţit din nou liberi şi s-au putut bucura de momente de neuitat.

Seri de poveste la Festivalul de muzică Folk de la Budeasa

Serile au fost cu adevărat unele de poveste la Budeasa. Oamenii care au venit să asiste la acest minunat spectacol au savurat din plin aroma de neuitat a muzicii folk, totul într-un cadru mirific. Primarul Mihai Rachieru a depus toate eforturile pentru ca cei care vin să asiste la acest minunat spectacol să se poată bucura de cele mai bune condiţii. Şi au fost zile de neuitat, zile de poveste. Iniţiativa primarului a fost îmbrăţişată cu bucurie nu doar de locuitorii comunei ci şi de oameni din alte localităţi, cu toţii fiind mânaţi să vină la acest spectacol din dorinţa de a se bucura din plin de viaţă.

Mircea Vintilă, Pasărea Rock, Daniel Iancu, Ţapinarii, Ducu Bertzi sau Cristi Dumitraşcu au fost doar câţiva dintre artiştii care au urcat pe scena festivalului de la Budeasa. Evenimentul s-a bucurat de un mare succes, atât locuitori ai comunei Budeasa cât şi argeşeni de prin împrejurimi venind să asiste la spectacolul pus la cale de către primarul Mihai Rachieru. Cu toţii au plecat spre case cu amintiri de neuitat şi cu siguranţă că gândurile tuturor zboară către o nouă ediţie.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura