Accident cumplit! O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa!

Un bărbat care avea permisul de conducere anulat, a provocat un accident rutier grav, ieri, în comuna Nojorid, situată în apropiere de Oradea. Un autoturism și un TIR au fost implicate, impactul fiind unul frontal. Din nefericire, o tânără, care se afla în autoturism şi-a pierdut viaţa.

Femeia care a murit în tragicul accident avea 25 de ani şi era din comuna arădeană Bocsig.

 În mașină se mai afla un copil de doi ani și șoferul, în vârstă de 48 de ani, ambii suferind multiple leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Accidentul a fost provocat de un orădean care avea permisul de conducere anulat

La locul accidentului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al SAJ.

Potrivit polițiștilor, „un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus regulamentar, dinspre localitatea Leș înspre municipiul Oradea, de un bărbat de 44 de ani, din Vânju Mare, județul Mehedinți”.

Lasă un răspuns