Medicul Găitan, DECIZIE RADICALĂ! ‘Oamenii sunt sătui de atitudinea comunistă’

Scandalul dintre medicul Găitan și conducerea Spitalului Județean Argeș se pare că a ajuns la final. După episodul de ieri, medicul s-a revoltat și a postat în această dimineață un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care anunța că va pleca de la Spitalul Județean Argeș.

“Chiar am incercat…
Saptamana aceasta am incercat, de doua ori, sa discut cu cei din conducerea spitalului despre cele intamplate. In prostia mea, chiar am crezut ca vom putea avea un dialog sincer, ca intereseaza pe cineva: de ce? sau cum? …dar am inteles ca asemenea lucruri se intampla doar in povesti.
Am fost intampinat cu o atitudine zeflemitoare, de un domn cu un zambet sfidator si batjocoritor a carui retorica si comportament a fost aidoma unui stapan de sclavi.
In minutele petrecute acolo am inteles exact, dar exact, fiecare like si fiecare share pe care postarea mea a primit-o.
Dragilor, oamenii sunt satui de exact aceasta bataie de joc…de atitudinea aceasta comunista… Din cauza asta se revolta, din cauza asta tipa…
Picioarele scaunelor acelea pe care voi stati sunt cladite cu asistente, cu infirmiere, cu doctori si cu ore si ore de munca. Pentru asta, fiecare salariat merita respect si merita sa fie ascultat si inteles. Nimeni nu merita mizeria voastra.
De cand am avut nemarginitul tupeu de a scrie si de a ma revolta, pe sectie, a aparut o proaspata condica de prezenta unde sunt notat la minut. Primesc telefoane de intimidare si tot felul de zvonuri, in legatura cu ce ma asteapta, imi ajung la urechi.
Nu am muncit 5 ani in acest spital, aducand bani si operand ca sa merit asa ceva. Voi reactiona cum pot si imi voi cauta de munca altundeva. Nu ma tine nimic legat de Spitalul din Pitesti. Nu am aici familie, catel, purcel si nici vreun apartament, cum probabil ati auzit. Voi cauta un loc unde e mai importanta medicina, unde sunt mai importanti pacientii si cazurile tratatate decat secundarul din condica. Voi cauta un loc cu oameni care isi doresc sa opereze lucruri frumoase si interesante si cu manageri si directori medicali interesati de sprijinirea oamenilor dornici de munca…”, transmite medicul Andrei Găitan.

Lasă un răspuns