Gentea, vizită de lucru pe şantierele din Piteşti

Primarul Cristian Gentea a mers astăzi să verifice stadiul lucrărilor la trei dintre cele mai importante investiţii derulate în prezent. Obiectivele alese de edil au fost Colegiul Naţional „Zinca Golescu”, Bazinul Olimpic Piteşti şi Sala Polivalentă. La Colegiul Naţional „Zinca Golescu” lucrările sunt în plină desfăşurare, iar edilul chiar a urmărit cu mare atenţie felul în care acestea se desfăşoară. Mai mult, Gentea a găsit şi varianta optimă pentru ca elevii să îşi desfăşoare cursurile în cele mai bune condiţii. În repetate rânduri, primarul a declarat că va urmări cu mare atenţie stadiul lucrărilor şi că va merge săptămânal pe şantier.

Lucrările la Bazinul Olimpic ar putea să fie gata până la sfârşitul anului

Un alt obiectiv căruia primarul i-a acordat o atenţie deosebită a fost Bazinul Olimpic. Aici a punctat în repetate rânduri că vrea suplimentarea lucrărilor, iar în acest sens au fost alocate sume importante de bani. Vestea bună este că lucrările ar putea să fie gata chiar până la sfârşitul anului, aşa cum a subliniat primarul, conform analizei făcute de către constructor. Termenul pentru finalizarea lucrărilor este luna martie a anului viitor.

Sala Polivalentă, aproape gata

O altă investiţie extrem de importantă este Sala Polivalentă din Piteşti. Arena va avea peste 4000 de locuri şi va găzdui competiţii de sport şi nu numai. Vestea bună vine din faptul că lucrările la Sala Polivalentă ar urma să fie gata în luna septembrie.

Lasă un răspuns