Felix Drăguţ, poliţist la Penitenciarul Colibaşi, medalii la Rotterdam!

Recent la Rotterdam s-au desfăşurat Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor. La această întrecere au participat şi doi angajaţi ai Penitenciarului Colibaşi, membri ai Sindicatului Alianţa Mioveni. Felix Drăguţ a venit acasă cu două medalii de la întrecerea din Ţările de Jos.

Astăzi se încheie prima mea participare la ,, World Police and Fire Games,, Rotterdam, Olanda. În cele doua zile am reușit sa obțin doua medalii de bronz la ambele probe de Gi și No Gi. Nivelul competițional a fost destul de ridicat iar anul viitor ma voi pregăti mult mai bine pentru un rezultat și mai bun! Mulțumesc echipei MatSide pentru întreaga perioada de competiție, Sindicatului Alianța Mioveni pentru sprijinul la fiecare competiție internațională și colegilor de la SASS Mioveni. Aveți tot respectul meu !

Hai România !

23.07.2022
Astăzi a fost o zi excelenta la ,, Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor,, din Rotterdam,Olanda!! Am încheiat cu bine prima proba și am reușit sa obțin locul 3 la categoria – 81.2 kg intermediari la Gi ! Am reușit sa înving Olanda dar am pierdut în fata Greciei ! Mâine voi lupta la No Gi și voi încerca din răsputeri sa urc din nou pe podium !! Hai România!!
“, a fost mesajul transmis de Felix.

Lasă un răspuns