Tânăr arestat după ce şi-a ajutat amicul să tâlhărească un om al străzii

Joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările în dosarul penal referitor la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, comisa faţă de o persoană fără adăpost în noaptea de 22 spre 23 iulie , pe raza municipiului Piteşti, şi au reţinut a doua persoană, bănuită de săvârşirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Astfel, din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că, alaturi de tânărul de 18 ani, care a fost reţinut în data de 26 iulie a.c., la comiterea faptei ar fi luat parte şi un al doilea tânăr, de 20 de ani, cu domiciliul în comuna Tufeni, judeţul Olt.

Cei doi ar fi lovit în mod repetat persoana vătămată, cu scopul de a-i sustrage bunurile, constând într-un telefon mobil şi o pereche de încălţăminte sport, bunuri ce au fost recuperate şi restituite pe parcursul cercetărilor.

Ca urmare a administrării probatoriului, în ziua de 28 iulie a.c., tânărul de 20 de ani, din Tufeni, judetul Olt, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă.

De asemenea, în aceeaşi zi, cel în cauză a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns