Accident în Argeş! A LOVIT un PIETON şi a fugit de la locul evenimentului

Luni, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului producerii accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție, și au reținut un bărbat de 39 de ani, din București.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 iulie, în jurul orei 04:30, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 65B, dinspre Autostrada A1 spre Pitești, cel în cauză ar fi accidentat un bărbat, de 60 de  ani, ce se deplasa ca pieton, după care și-ar fi continuat deplasarea, fără a anunța evenimentul și fără a opri la fața locului.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, a fost identificat, atât autoturismul implicat în eveniment, cât și pe conducătorul autoturismului.

După administrarea probatoriului, în ziua de luni, 1 august, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns