Decathlon Piteşti se mută într-un nou spaţiu! Vino la marea inaugurare a magazinului Decathlon din Piteşti

Decathlon Piteşti se mută într-un nou spaţiu, amenajat după un concept ce îi va atrage pe iubitorii de echipamente sportive.

Magazinul Decathlon Piteşti va fi inaugurat joi, 4 august, printr-un eveniment special cu oferte atractive. Noul spaţiu se află tot în cadrul Centrului Comercial Supernova, şi are acces direct din parcare. În perioada 4-7 august toţi clienţii ce vor trece pragul magazinului Decathlon din Piteşti, vor beneficia de produse la super preţuri. Cu ocazia redeschiderii, compania a pregătit un concurs cu premii speciale. Clienţii care deţin cont Decathlon şi cumpără produse de minimum 100 lei se pot inscrie la recepţia magazinului la tombolă care are ca premiu un card cadou în valoare de 500 lei. Vino în noua locaţie Decathlon Piteşti şi vei avea parte de o serie de surprize! De asemenea, clienţii sunt invitaţi să descopere noul playground din Decathlon Piteşti!

Decathlon este brandul care îşi propune să facă sportul accesibil tuturor

Încă de la lansare, Decathlon şi-a propus să ofere iubitorilor de sport articole şi echipamente pentru mai mult de 80 de sporturi, conform celor mai înalte standarde de calitate şi inovaţie în domeniu, pastrând în permanenţă obiectivul de a face sportul accesibil cât mai multor români prin oferirea unui raport calitate – preţ foarte bun. Deviza brandului a fost aceea de a transforma sportul într-o activitate accesibilă tuturor. Prin misiunea şi prin activitatea sa, Decathlon încurajează oamenii să facă mişcare şi să integreze sportul într-un mod firesc în viaţa lor.

În noul magazin Decathlon din Supernova Piteşti găsiţi doar echipamente sportive de calitate înaltă

Decathlon vrea să le ofere iubitorilor de mişcare, dar şi celor care de-abia acum  integrează activitatea fizică susţinută în viaţa lor, doar produse de calitate, cu caracteristicile tehnice necesare practicării sportului în confort şi siguranţă, şi pe care să le poată folosi pe termen lung, la preţuri accesibile. Pentru a răspunde nevoilor comunităţii argeşene şi pentru a susţine sportul, Decathlon se implică permanent în activităţile destinate argeşenilor.

Lasă un răspuns