Ziua unei comune binecuvântate cu un primar gospodar

Duminică a fost petrecere mare în comuna Domneşti. Edilul Ion Doru Smădu a pregătit nenumărate surprize locuitorilor comunei, la ceas aniversar şi fiind om bun, Dumnezeu i-a oferit o zi de neuitat. Duminică şi-a serbat edilul şi ziua de naştere şi chiar recunoaştea că era tare mâhnit pe faptul că ploaia, altfel mult aşteptată de locuitorii comunei, cădea tocmai în dimineaţa acestei importante zile pentru oamenii din comună. Numai că fiind un om cu frică de Dumnezeu şi un om care îşi respectă şi iubeşte locuitorii comunei, Dumnezeu a oferit o după-amiază de poveste, cu soare, voie bună, iar localnicii s-au bucurat de momente de neuitat.

Ion Doru Smădu, primarul iubit şi respectat de comunitate

Sunt puţini primari în Argeş care chiar se pot mândri cu o aşa comunitate şi cu o relaţie de suflet cu locuitorii. La Domneşti lucrurile sunt speciale, edilul se bucură de aprecierea oamenilor, iar la ceas de sărbătoare a transmis un mesaj din suflet pentru locuitorii comunei. “De dimineaţă, când am văzut norii, m-am supărat puţin. Dar am zis, Doamne, ce e de la tine, asta e. Eu niciodată nu am dat înapoi de la nicio problemă şi am spus că atunci când vrei să faci ceva, sigur îţi iese”, a punctat primarul Ion Doru Smădu. Edilul a transmis şi un mesaj special, din suflet către locuitorii comunei. “Aşa cum au avut până acum încredere în mine îi rog să o facă în continuare. Ei ştiu foarte bine că orice problemă au, vin să o discutăm şi majortatea, cred că 99% dintre aceste probleme, se rezolvă”, a concluzionat edilul Ion Doru Smădu.

Alina Gorghiu, mesaj din suflet pentru primarul Ion Doru Smădu: “Oamenii sfinţesc locul”

Alina Gorghiu, preşedintele PNL Argeş a ajuns la Domneşti în jurul orei 16. Aceasta a fost întâmpinată cu braţele deschise de către cetăţenii din localitate. Mai mult, oamenii s-au bucurat şi din partea Alinei Gorghiu de vorbe sincere, de îmbărţişări şi de cele mai sincere urări de bine. Aceasta a transmis un mesaj deosebit şi primarului Smădu, punctând foarte clar realizările acestuia. “Este ziua de naştere a domului primar. Îi urez “La mulţi ani” din tot sufletul meu. Să aibă o viaţă frumoasă, să împărtăşească cu comunitatea numai lucruri bune şi să primească înapoi cât dăruieşte pentru că dăruieşte foarte mult, are o inimă imensă şi dăruieşte necontenit. Le doresc celor din Domneşti să se bucure de viaţă. Astăzi este o zi de sărbătoare. Astăzi nu facem politică, în schimb mi-aş dori să văd în fiecare comună din Argeş primari care aduc bani de la Guvern, primari care aduc bani din fonduri europene, exact cât aduce primarul de la Domneşti. Nu vreau să îl laud mai mult pentru că oamenii trebuie să vină şi să vadă realitatea. Să vadă câte proiecte a făcut domnul primar, câtă asfaltare, câtă apă-canal, cum arată şcoala, cum arată dispensarul, cum arată primăria. Trebuie să înţeleagă că oamenii sfinţesc locul întotdeauna”, a punctat Alina Gorghiu, preşedintele PNL Argeş.

Prefectul Perianu a anunţat cea mai nouă investiţie a primarului

Prezent la eveniment a fost şi prefectul Radu Perianu. Acesta a anunţat cea mai nouă investiţie a edilului. “Nu ştiu dacă v-a spus domnul primar, dar în toamnă urmează să fie inaugurată o grădiniţă la nivelul comunei Domneşti. Este un semnal extrem de important şi foarte bun pentru că vorbim despre un fenomen de depopulare a comunelor, dar iată că la Domneşti este nevoie de o grădiniţă. Să dea Dumnezeu ca în fiecare comună să crească numărul de locuitori. Închei prin a le transmite locuitorilor comunei Domneşti, sănătate, fericire şi spor în toate”, a punctat prefectul Radu Perianu.

Dănuţ Bica, promisiune pentru edilul de la Domneşti

La eveniment a fost prezent şi senatorul PNL de Argeş, Dănuţ Bica. Acesta i-a transmis multe urări de bine edilului, punctând că păstoreşte una dintre cele mai frumoase aşezări rurale din România. De asemenea, i-a promis că se va bucura în conti-nuare de tot sprijinul aleşilor PNL la nivel judeţean şi central “Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai frumoase localităţi rurale din România. Le urez locuitorilor comunei Domneşti, la mulţi ani, sănătate, prosperitate. De asemenea, coincidenţa face ca astăzi să fie şi ziua de naştere a domnului primar. Este nu numai colegul meu ci şi prietenul meu, Îi transmit multă sănătate, să aibă în continuare mult succes în fruntea comunei Domneşti. Îl asigur că noi, colegii şi prietenii dânsului din Partidul Naţional Liberal care deţinem funcţii la nivel judeţean sau naţional îi vom acorda tot sprijinul”, a punctat senatorul PNL de Argeş, Dănuţ Bica.

Premii pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă

Un moment deosebit al manifesătirlor de la Domneşti a fost reprezentat de premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În total 11 cupluri care au împlinit o jumătate de veac de convieţuire au fost premiate de către primărie şi Consiliul Local. Oamenii l-au îmbărţişat cu emoţie pe edil şi chiar au apreciat din plin gestul acestia. “Este un om foarte bine crescut. Este foarte politicos şi respectuos. L-am votat şi îl voi vota în continuare”, a spus unul dintre locuitorii comunei Domneşti, premiat de edil pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Premiaţi au fost şi cei care reprezintă viitorul comunei, tinerii cu rezultate excelente la şcoală.

Lasă un răspuns