A transmis live pe Facebook cursa nebună în care şi-a pierdut viaţa. Gonea cu 300 km la oră !

Nicholas, un tânăr teribilist iubitor de viteză, şi-a găsit sfârşitul în timp ce gonea cu aproape 300 km la oră. Şi pentru că voia să împărtăşească senzaţiile tari cu urmăritorii lui de pe Facebook, a transmis live toată cursa nebună care i-a adus sfârşitul.

Nu era pentru prima dată când se filma conducând cu viteză. De data asta, însă, cursa nebună i-a fost fatală, iar filmarea a surprins momentul morţii. Tânărul a gonit pe autostradă în autoturismul marca Audi R8, cu o viteză de 293 de kilometri pe oră. La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a lovit balustrada de pe marginea autostrăzii apoi s-a răsturnat, relatează La Repubblica.

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul a fost aruncat din autoturism la mare distanţă şi a murit pe loc. Nu era, însă, singur îmn maşină. Ocupantul locului din dreapta era un prieten care a suferit răni grave şi a fost transportat de urgenţă la clinica Tor Vergata.

Cumplita tragedie  a avut loc chiar în timp ce tinerii filmau și transmiteau live pe Facebook cursa nebună. Pe imagini se observă cum prietenul aflat în dreapta filmează kilometrajul, apoi mașina se răstoarnă cu un zgomot asurzitor și filmarea se întrerupe brusc.

Lasă un răspuns