Dezvăluire șocantă în cazul fetiței de 13 ani, ucise de o mașină pe o trecere de pietoni 

Șoferul care a lovit mortal cu mașina fata de 13 ani din Târgoviște conducea cu 125 km/h în localitate, potrivit avocatului Adrian Cuculis.

Potrivit sursei citate, șoferul „conducea cu 125 km/h în localitate și înainte de a ajunge la trecerea de pietoni unde a lovit-o și ucis-o pe fetiță”.

Avocatul susține că, în prezent, șoferul este sub măsura arestului la domiciliu și cere strămutarea cauzei la un alt parchet, cerere ce urmează a fi soluționată de Parchetul ICCJ.

Adrian Cuculis anunță că familia victimei a ridicat pretenții financiare de peste un milion de euro. În acest caz, șeful Poliției Române a dispus declanșarea unei cercetării prealabile față de șeful Poliției Târgoviște, șeful Biroului de Ordine Publică și alți doi polițiști, în urma incidentelor apărute în timpul înmormântării fetiței de 13 ani, accidentată mortal pe o trecere de pietoni.

Atunci, în timp ce se îndreptau spre cimitir, rudele au vrut să schimbe traseul cortegiului şi să treacă prin faţa casei şoferului care a produs accidentul. Poliţiştii s-au opus, iar de aici a izbucnit scandalul.

Lasă un răspuns