Detalii halucinante despre crima din Bascov! Motivul pentru care criminalul și-a ucis întreaga familie!

Apar detalii cumplite în cazul crimei de la Bascov, județul Argeș, în care cinci persoane au fost ucise. Criminalul și-a omorât părinții, fratele, sora și nepoata, o fetiță de doar cinci ani.

Crima a avut loc în după-amiaza zilei de marți, după ce bărbatul a avut o criză. După ce și-a omorât părinții și fratele în timp ce dormeau, a traversat strada și a mers la locuința surorii lui, Gențiana R, asistentă la Spitalul Militar Argeș, și le-a ucis și pe ea și pe fetița ei de cinci ani. Și-a ucis familia într-un acces de furie, iar anchetatorii au mai dezvăluit și faptul că e luată în calul ipoteza ca victimele să fie fost și legate și torturate înainte de a fi ucise. Doar cumnatul presupusului criminal, fost doctor-colonel la Spitalul Militar, în prezent pensionar, a scăpat cu viață.

Viorel L, în vârstă de 52 de ani, este principalul suspect al crimei oribie. Bărbatul este din Bascov și e cunoscut ca fiind un om cu afecțiuni psihice. Potrivit Fanatik, locuia cu părinții și cu fratele și e de profesie taximetrist.

„Era nervos pentru că era ținut ca prostul în casă, era luat drept prost de toată familia. Dimineață a avut un moment de furie și, cu un ciocan și mai multe pietre, i-a atacat pe rând pe toți din familie. Cele mai multe lovituri sunt în zona capului, în partea din spate, ceea ce sugerează faptul că și-a luat victimele prin surprindere. Nu știu ce a avut cu nepoata, dar dacă erau 7, 10 în casă, pe toți îi omora. Rămâne să vedem ce reiese în urma cercetării la fața locului pentru că nu poți pune bază foarte mult pe ce spune el. Trebuie adunate probe, văzut urmele de sânge, locul în care a fost găsită fiecare victimă. Se va reface toată scena crimei, iar suspectul va fi dus la o expertiză psihiatrică”, au declarat niște surse apropiate familiei ucise.

Lasă un răspuns