Detaliile CRIMELOR care au ȘOCAT România! Le-a ZDROBIT capul cu ciocanul

Cele mai tulburătoare crime din ultimii ani din România s-au petrecut ieri în Argeș, în comuna Bascov. Un bărbat cunoscut cu grave probleme psihiatrice a comis un adevărat măcel, așa cum vezi doar în filmele de groază, dar cum realitatea bate filmul, ceea ce s-a petrecut la Bascov este greu de descris în cuvinte.

Întâi și-a măcelărit părinții și fratele

Bărbatul se pare că își dorea de foarte mult timp să își omoare familia, ieri punând în aplicare un plan malefic. Primii care au căzut pradă furiei au fost părinții și fratele. Tatăl a fost ucis când ieșea de la toaletă. A urmat mama acestuia. Femeia a fost lovită cu bestialitate cu un ciocan. Fratele acestuia a fost următoarea victimă.

Și-a omorât sora și nepoata

Numai că nu s-a oprit aici. Acesta a mai comis două crime. Într-o casă învecinată locuiau sora acestuia, alături de soțul ei și fiica lor. Este vorba despre familia doctorului Rusu de la Spitalul Militar Pitești. Soția acestuia, Gențiana lucra ca laborant la Spitalul Militar. Cei trei locuiau într-o casă aflată peste drum de locul în care locuiau părinții criminalului, fratele acestuia și criminalul. Revenind la cele petrecute ieri, se pare că după ce a comis cele trei crime, bărbatul a așteptat să plece la muncă doctorul Rusu. Imediat a traversat strada și efectiv și-a măcelărit sora cu bolovani și ciocanul, nici nepoțică de numai 5 ani nereușind să scape de furua asasinului.

Lasă un răspuns