ULTIMĂ ORĂ! Autopsiile celor cinci persoane ucise la Bascov sunt gata! Detalii uluitoare!

Medicii legiști au terminat autopsierea celor cinci persoane ucise la Bascov. Medicii legiști spun că toți cei cinci au fost loviți cu un corp dur în zona capului.

Autopsia celor cinci persoane ucise ieri s-a terminat. Potrivit primelor concluzii ale medicilor legiști, toți prezentau același tip de traume la nivelul capului. Mai exact este vorba despre traumatisme cerebrale și traumatisme cervicale prin lovire. Cu alte cuvinte, aceștia au fost loviți în zona capului și a gâtului cu obiecte foarte dure. 

Important de spus este că victimele nu au prezentat semne de împotrivire, semn că au fost luate prin surprindere. 

”S-a produs secționarea mai multor pachete vasculare. Este dificil de spus o ordine cronologică (a uciderii membrilor familiei, n.red.) pentru că iau ca reper, și aceasta este și menirea unui medic legist care trebuie să fie la fața locului, instalarea semnelor precoce de moarte reală. Ori la ora la care am intrat în camere și am examinat cadavrele tuturor celor cinci semnele erau deja instalate, fapt ce denotă că a trecut un timp rezonabil, cel puțin șase ore, privind instalarea acestor semne de moarte reală”, a declarat medicul legist

Lasă un răspuns