Începe turneul internaţional „Argeş Open Wheelchair Tennis“! Primăria Piteşti este partener

Ediţia a V-a a turneului internaţional de tenis destinat persoanelor cu dizabilităţi – BRD Kaufland Argeş Open Wheelchair Tennis – se va desfăşura în comuna Bascov, în perioada 11-14 august 2022, fiind un proiect realizat, în parteneriat, de către Asociaţia „Primii paşi spre performanţă“, alături de Tenis Club AS Piteşti, sub înaltul patronaj al Federaţiei Române de Tenis şi al Federaţiei Internaţionale de Tenis, prin care se promovează sportul de performanţă în rândul tinerilor cu di-zabilităţi.

Primăria Municipiului Piteşti este partener în organizarea acestui eveniment, unic în România, alături de Consiliul Judeţean Argeş şi de Primăria Bascov.

„Am deschis astăzi, prin conferinţa de presă, ediţia a V-a a turneului internaţional de tenis destinat persoanelor cu dizabilităţi – BRD Kaufland Argeş Open Wheelchair Tennis – în organizarea căruia Primăria Piteşti este unul dintre partenerii importanţi. Sunt un iubitor al sportului şi consider că practicarea lui oferă tuturor posibilitatea de a îşi depăşi limitele, de a ţinti către performanţă indivi-duală şi de a obţine o versiune mai bună a propriei persoane, pe lângă avantajul de a fi un mijloc optim de integrare în comunitate!

Felicit organizatorii acestui eveniment sportiv şi, mai ales, participanţii la competiţie, pentru perseverenţa, determinarea şi forţa interioară de care dau dovadă, calităţi cu impact motivaţional important pentru generaţia tânără de astăzi şi nu numai!

Municipiul Piteşti sprijină, şi în acest an, turneul ce se va desfăşura la Star Arena Bascov şi invită piteştenii să asiste la partidele din cadrul evenimentului şi să se bucure de energia aparte a unei competiţii unice în ţară!“, transmite primarul Cristian Gentea.

În cadrul turneului din acest an, clasificat la ca-tegoria ITF Futures Series, cu premii în valoare de 3.500 USD, vor participa 44 de sportivi paralim-pici, din 15 ţări, aceştia urmând să concureze la trei categorii: Men, Women, Quad.

Detaliile competiţiei vor fi anunţate în cadrul conferinţei de presă dedicată acestui eveniment, care va fi susţinută de către organizatori miercuri, 10 august, de la ora 12:00, la Primăria Piteşti. Festivitatea de deschidere a turneului „BRD Kaufland Argeş Open Wheelchair Tennis“, ediţia a V-a, va avea loc joi, 11 august, de la ora 17:00, în incinta bazei sportive „Star Arena“ din Bascov. După desfăşurarea probelor sportive, în zilele de 12 şi 13 august, competiţia se va încheia cu Festivitatea de premiere, programată pentru ziua de duminică, 14 august, începând cu ora 12:00.

Iubitorii sportului şi ai tenisului, în special, sunt aşteptaţi să asiste la desfăşurarea partidelor şi să îi încurajeze pe sportivii participanţi la această competiţie, prin care Argeşul arată, încă o dată, că are un cuvânt de spus la nivel naţional şi internaţional, obiectivul acestui turneu fiind acela de a demonstra că în România există un climat favorabil înaltei performanţe în sport, în general, şi în scaun rulant, în special.


Lasă un răspuns