Stonebird Festival, rock, voie bună şi distracţie

La finalul săptămânii, comuna Corbi a devenit capitala muzicii rock din România. Cel mai mare festival rock desfăşurat în mediul rural a adus pe scenă cele mai importante trupe ale muzicii rock. Phoenix, ZOB, Timpuri Noi, Cargo şi Iris-Cristi Minculescu au fost doar câteva din numele care au urcat pe scena amplasată la Corbi.

Distracţia a început vineri

Distracţia a început vineri. Încă de la orele prânzului, sute de oameni au invadat poiana de la Corbii de Piatră. Zona a devenit neîncăpătoare cu apropierea primului concert. La ora 19, mii de oameni erau prezenţi la Corbi. Primarul Anca Baciu a fost şi ea prezentă la eveniment, eforturile făcute de primărie, dar şi de familia Baciu în organizarea evenimentului fiind consi-derabile. Virgil Baciu a fost şi el prezent la eveniment, acesta fiind membru fondator al festivalului. Punctul culminant al primei seri de spectacol a fost concertul susţinut de cei de la Phoenix, o adevărată legendă a muzicii rock.

Sâmbătă a fost o nouă seară de poveste

Sâmbătă a fost o nouă seară de neuitat în comuna argeşeană Corbi. Mii de oameni au cântat, dansat şi s-au distrat la cel mai mare festival de muzică rock organizat în mediul rural. Duminică s-a încheiat evenimentul, Cargo fiind trupa mult aşteptată. Concertul acestora a fost tradus şi în limbajul mimico-gestual de Lavinia Chiţu.

Advertisement

Lasă un răspuns