Doi puşti din Piteşti, BEŢI CRIŢĂ la volan

Poliţiştii argeşeni au efectuat mai multe controale pe drumurile din judeţ.

În urma abaterilor constatate, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 20 de sancțiuni, în valoare 7.060 de lei, au reținut 8 permise de conducere (toate ca urmare a consumului de alcool, dintre care 5 ca urmare a unor valori cuprinse între 0,04 și 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar alte 3 cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l) și au retras un certificat de înmatriculare.

Astfel, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani, cetățean turc, care conducea un autoturism pe str. Victoriei din Pitești, iar în urma testării cu aparatul etiltest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe bld. I.C. Brătianu din Pitești, polițiștii au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etiltest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe bld. I.C. Brătianu din Pitești, polițiștii au depistat un alt tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etiltest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns